동아노인복지연구소

활동 모습

온라인문의

East Asia Well Ageing Research Center (EAWARC)

брауни с шоколад

페이지 정보

profile_image
작성자 Wilton
댓글 0건 조회 140회 작성일 24-04-06 06:45

본문

Наслади се на този изключително шоколадов сет от 24 Мини Брауни с ядки от орехи – неповторимо подходящ за фестивали по всякакъв повод!

Нашето здравословни брауни ще те спечели от раз с изобилието от омекотен шоколад, грубо смлени ядки от орехи и нефилтрирана кафява Мусковадо захар.

Специфичният карамелен аромат на какао захарта в комбинация с наситения какао и ядките от орехи придават несравнимото наслада на вкуса, а текстурата е хрупкаво-мека, както традицията предписва. Това е сладкишът ни с минимално брашно и най-много шоколад! А перфектният завършек? Цяла орех ядка, загърната в… какао!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: Ядки, кафява влажна захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: брауни с малини Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

Кексчето, в което има нещо привично, нещо свежо и нещо розе. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо ново – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха Ruby шоколад.

braunie-bisquit-square-1_1.jpgВариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо свежо и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен набрауни с какаокоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кибрауни с овесени ядкиела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.